Nordansaga Bok 1: Flykt

I Nordansaga Bok 1: Flykt. Jordin och Ylva springer för sina liv genom den mörka och eviga skogen Darkurskov. Grenar och snår river och sliter i deras kläder för att förhindra deras flykt.

Bakom dem står byn där de vuxit upp i lågor.

Deras mor har lämnat dem för att i ett desperat försök att uppehålla de som anfallit byn. Hon lämnade sina barn med ett snett leende, en kniv och ett smycke som lyser ljust blått i den svarta natten.

Den gamle bysmeden Svend är den ende som kan hjälpa dem bort från döden som förföljer dem. Det är han som måste leda dem till en gammal munk högt upp bland bergen som kan hjälpa dem. Om han lever.

Nordansaga Bok 1: Flykt, första delen i Nordansaga-serien

Flykt är den första delen i den episka berättelsen Nordansaga och är en äventyrs-/fantasyberättelse med hjältar och förrädare, krig och fred, liv och död, magi och ondska.

Köp Nordansaga Bok 1: Flykt i webbshopen

Nordansaga-serien består i dagsläget av tre böcker, mängder av spännande och starka karaktärer och magiska platser. Följ Jordin, Ylva, Atle och många andra i vad som kan bli Vygglands största strid någonsin.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Product Name
Nordansaga Bok 1: Flykt
Price
SEK 200
Product Availability
Available in Stock

One Reply to “Nordansaga Bok 1: Flykt”

  1. Bra och spännande bok! Intressant karaktärsutveckling och en levande värld där maktspel, förräderi och kärlek är drivande kraft genom historien.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.